weborient.hu
weborient.hu
36-20/458 9394

Szoftverfejlesztés, programozás

Minden cég profilját és működését tekintve egyedi, mint ahogy a szervezeti felépítése és működése is, ezért a fejlesztés kezdeti pillanatától, együttműködve alakítjuk ki cége rendszerét.

Konzultáció

Miután kapcsolatba lépett velünk, röviden megbeszéljük vállalkozása igényeit, majd személyes találkozó keretében megismerjük cégét és annak működését és együtt közösen elkészítjük a szoftver specifikációt. Ehhez Önök is szükségesek! Együtt tudunk csak sikeresek lenni! A következő lépésként árajánlatot készítünk, mely tartalmazza a részfeladatokat és a pontos határidőket. Amennyiben az ajánlatot megfelelőnek találja, szerződést kötünk és további személyes megbeszélésekkel és levélváltásokkal elkezdődik a szoftverfejlesztési szakasz.

Fejlesztés

A fejlesztési szakasz közben is folyamatos konzultáció szükséges, hogy a projekt elkészültével pontosan olyan eszközt kapjanak, mint amire Önöknek szükségük van.

Finomhangolás

A teljes első verzió elkészülésével a szoftverfejlesztés a finomhangolási szakaszba lép, amikor is a szoftver a szerződésnek megfelelően elkészült, de további módosítások még szükségesek lehetnek. Ebben a szakaszban már akár éles adatokkal is használható a rendszer.